Mitutoyo hivatalos márkaképviselet vagyunk

Mitutoyo márkaképviselet

Kedves Partnereink!

Az idei évtől cégünk megkapta a Mitutoyo Európa Központ hivatalos magyarországi márkaképviseletére jogosító címet. Örömmel csatlakoztunk a világ vezető precíziós mérőeszköz-gyártójának forgalmazói csapatához,  ezáltal kiváló minőségű méréstechnikai termékekkel bővíthettük termékpalettánkat. A termékek értékesítése mellett testre szabott mérési megoldásokkal és átfogó szolgáltatási csomagokkal tudjuk segíteni Önt elképzelései megvalósításában.

Az általunk forgalmazott főbb termékcsoportok az alábbiak:

  • Kézi mérőeszközök és adatátvitel:

A kiváló minőségű kézi mérőeszközök fontos tartozékai lehetnek egy műhelynek, laboratóriumnak, minőség irányítási egységnek. Egy könnyen használható, pontos kézi mérőeszköz jelentősen megkönnyíti a mindennapi munkánkat. Tudjon meg róluk többet itt:  https://mitutoyo.hu/hu_hu/products/kis-kezi-eszkoz-muszerek-es-adatkezeles

 

  • Keménységmérő berendezések:

A Mitutoyo keménységmérők széles választékban kaphatók a keménység tesztelésére az általánosan alkalmazott módszerek szerint, akár munkapadon, akár közvetlenül.

További információk: https://mitutoyo.hu/hu_hu/products/kemenysegmerok-es-foldrengesjelzo-rendszerek

 

  • Optikai mérőeszközök:

Számos munkadarab értékeléséhez állnak rendelkezésre mikroszkópok és profilprojektorok. Az optikai mérőeszközökhöz széles körben választhat különféle nagyítókat, mikroszkóp egységeket, szemlencséket és objektívek tartozékokat és kiegészítőket.

Bővebb információk: https://mitutoyo.hu/hu_hu/products/optikai-meroeszkozok

 

  • Gyártásközi mérések eszközei:

Gyártásközi ellenőrzéshez mérőrendszerek kialakítása, gyártósorba integrálható mérő és ellenőrző berendezések, szakmai tanácsadás.

További információk: https://shop.mitutoyo.hu/web/mitutoyo/hu_HU/mitutoyo/1343029864357/In-Line%20and%20Shopfloor%20CMMs/index.xhtml

 

A MITUTOYO további termékcsoportjai is elérhetők rajtunk keresztül, ezekről itt tájékozódhat részletesebben:

https://mitutoyo.hu/hu_hu

 

Ajánlatkéréssel, szakmai konzultációval forduljon bizalommal kollégáinkhoz telefonon vagy az alábbi elérhetőségen:

automatizalas@jankovits.hu

Ha szeretne értesülni aktuális akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre is!