We are „Reliable Employer” by AHK Ungarn

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) május 29-i taggyűlésén átvehettük a “Megbízható Munkaadó” megtisztelő címet, melyet pályázat útján nyertünk el.

A taggyűlés keretében a Kamara a több mint 20 pályázó közül 19 vállalatnak adta át a „Megbízható Munkaadó“címet. Az okleveleket Volkmar Wenzel, a Németországi Szövetségi Köztársaság nagykövete, valamint Steványik Tamás, a zsűri szóvivője, az ELMŰ-Émász Nyrt. HR-igazgatója adták át.

A Díj célja a Kamara szerint a példaértékű munkakörülmények biztosítására irányuló kezdeményezések elismerése, ami a munkaadók számára is fontos eszköze a jól képzett és elkötelezett munkatársak megtartásának, illetőleg megnyerésének.

A címet pályázati úton nyerhetik el a vállalatok. Hét, a humánerő-gazdálkodással kapcsolatos területen részletesen be kell számolniuk a vállalati gyakorlatról és az ennek alapjául szolgáló irányelvekről. Ezek között találhatók a javadalmazásra, a szociális-jóléti juttatásokra, az egészség- és munkakörülményekre, a képzésre és továbbképzésre, valamint a fejlődési lehetőségekre vonatkozó kérdések is.