Márkaképviseletek

A németországi AHP Merkle kiváló minőségű hidraulikus munkahengerek tökéletes minőségű fejlesztését, tervezését és gyártását tűzte ki céljául. Több mint 35 éve szolgálja ki neves ügyfeleit hozzáértő és megbízható módon többek között a szerszámgyártás, gépgyártás, befogástechnika területén, valamint azokon a területeken, ahol termékei jellemzően 24 órában üzemelnek.

http://www.ahp.de/

ASA Hydraulik egy világviszonylatban piacvezetőnek számító nagyteljesítményű hűtőket és hőcserélőket fejlesztő és gyártó cég a hidraulika területén.

Folyamatosan fejlődő és jövőbe mutató technológiával biztosít Önöknek egyedülálló termékeket, versenyképes árakon, a mobil-, és az ipari hidraulika területén.

http://www.asahydraulik.com/

Az olaszországi Berarma cég több mint 30 éve jelentős képviselője a hidraulika iparágnak.

Legfőbb gyártmányuk közé a szabályzott lapátos szivattyúk tartoznak, egyéb kiegészítőkkel. Főbb paramétereik: 6 – 200 ccm/fordulat közötti szállítási mennyiség, melyhez max. 160 bar üzemi nyomás tartozik. Sok éves gyártási tapasztalatnak köszönhetően a Berarma szivattyúkra jellemző a nagy teljesítmény, megbízhatóság, és az alacsony zajszint, mely az évek alatt elismert hírnevet hozott a gyárnak.

http://www.berarma.it/

Bucher Hydraulics egy nemzetközileg vezető, innovatív gyártó a mobil- és ipari hidraulikában, a hidraulikus hajtás- és vezérléstechnika területén.

Bucher Hydraulics rendkívüli összhangot mutat a nagy flexibilitású modern hidraulika és a könnyen kezelhető elektronikus vezérlések között.

A cégcsoport minden fejlesztése az alkalmazási követelményekre fókuszál és ezért vevőspecifikus komponenseket, részegységeket és rendszereket kínál, kompakt és gazdaságos hidraulika rendszerekkel együtt.

http://www.bucherhydraulics.com/

A spanyolországi Cilindros Y Cromados gyártó cég 1989-ben kezdte meg a hidraulikus munkahengerek nagysorozatú gyártását és azóta kínálják ügyfeleiknek az egyik legszélesebb termékskálát a piacon a legjobb ár-érték arányban.

Termékeiket leginkább a mezőgazdasági gépekhez, ipari és kommunális munkagépekhez, környezetvédelmi berendezésekhez, megújuló energia- és hulladék feldolgozáshoz kínálják.

Vállalati stratégiájuk nagyban támogatja az innovációt és az új technológiák bevezetését, mint például a lézerhegesztés technológia használatát munkahenger gyártása során.

http://www.cicrosa.com/

Az Eurofluid Hydraulic az olaszországi és az európai hidraulikus szelepblokk piacának vezető gyártó cége.

Az Eurofluid Hydraulic széles termékpalettája számos megoldást kínál az ipari szektor, mezőgazdasági, és mobil alkalmazások minden területén, szelepblokkok, alaplapok, közlapok standard megoldásaiban.

Eurofluid Hydraulic termékei kizárólag saját üzemükben készülnek, ellenőrzött kiváló minőségű alapanyagokból; alkalmazott gyártási technológiáit a piac jelentős mértékben visszaigazolta. A CNC megmunkálási központjaikat munkatársaik szakavatott felügyelete mellett alkalmazzák, így ellenőrizve az alkatrészek minőségét mind biztonsági, mind megbízhatósági szempontból.

http://www.eurofluid.it/

Freudenberg Sealing Technologies konszern világszerte 53 országban több mint 400 vállalattal van jelen. A csúcsminőségű tömítéseket, alakos alkatrészeket és rezgéstechnikai elemeket mind az autógyártásban, mind pedig az általános iparban sikerrel alkalmazzák.

A Freudenberg Sealing Technologies vállalatcsoporton belül a Merkel Heavy Industry piacvezető a nehézipari tömítések gyártásában. Az innovatív megoldások és a minden ipari ágazat számára meghatározó termékeik a világ legjobb szakértői közé sorolják a céget a tömítéstechnikában.

Egyedi méretre és formára szabott tömítéseket forgácsolnak több, mint 80 évnyi gyártási tapasztalattal és a szigorú minőségi előírásokkal. A forgácsolt tömítéseket az eredeti Freudenberg (Merkel, Simrit) alapanyagokból és profilokkal készítik, melyeket a szériagyártásnál is használnak.

http://www.fst.com

A HAWE műszakilag és minőségileg magas értékű hidraulika alkatrészek és rendszerek egyik piacvezető gyártója.

A HAWE „problémamegoldásokat kínál problémamegoldóknak” és tudatosan távol tartja magát a termékdifferenciálódás nélküli standard hidraulikától.

A cég egyediségére leginkább jellemző a magas nyomású hidraulika rendszerek, kompakt hidraulikus megoldások és ülékes hidraulika elemek kifejlesztése az ipar számos területére.

http://www.hawe.com/

A németországi Hengst cég a világ élvonalába tartozik a szűréstechnika területén. 60 éve fejleszt és gyárt szűrőket az ipar szinte minden ágazatába. Világszerte 20 telephelyen több, mint 3000 alkalmazottat foglalkoztat.

2021-ben felvásárolta a Bosch Rexroth hidraulikus szűrési üzletágát. A hidraulikus szűrőüzletágon kívül több, mint 40 ipari tulajdonjog is átadásra került. A Bosch Rexroth komplett szűrőket és szűrőelemeket fejlesztett és gyártott ipari és mobil hidraulikus alkalmazásokhoz, ezt a tevékenységet folytatja tovább és bővíti folyamatosan a Hengst.

Cégünk  2022 márciusától látja el a Hengst képviseletét teljeskörű szerződött partnerként.

https://www.hengst.com/en/

A németországi MHA ZENTGRAF cég több mint 60 éve jelentős képviselője a hidraulika iparágnak. Speciálisan a magasnyomású golyóscsapok és szelepek fejlesztésére, gyártására szakosodott gyártó cég. Ma az MHA ezen a területen Európa vezető gyártói közé tartozik, legfontosabb alapelve: a megalkuvás nélküli német minőség.

Termékei készülnek normál szénacélból felületkezelt kivitelben, illetve nemesacél alapanyagokból, melyeket világszerte használnak az ipar számos területén.

http://www.mha-zentgraf.com/

Az OVAKO cégcsoport a korábban jól ismert acélipari cégek, a Fundia, Imatra Steel és Ovako Steel egyesítésével jött létre, és így vált különösen értékessé az acélipari termékek gyártása területén.

Főbb termékei között szerepelnek az acélrudak, acélcsövek, acélgyűrűk és egyéb alkatrészek széles választékban. Az OVAKO vezető gyártó a speciális, igényes, kiváló minőségű termékek szegmensében.

A Jankovits Engineering számára a világelső Cromax termékcsalád biztosítja a szükséges keménykrómozott rudat a hidraulikus vagy pneumatikus munkahengerek gyártásához, átalakításához, javításához, legyen az standard vagy indukciósan edzett kivitelű.

http://www.ovako.com/

A cég 2003-ban a német Rahmer + Jansen és az amerikai Lovejoy fúziójából jött létre. A Rahmer + Jansen márkanév több évtizede ismert volt a jó minőségű alumínium hidraulikus tartozékairól, míg a Lovejoy több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a hajtástechnika, tengelykapcsológyártás terén. 2006-ban alakult meg a NewCool elnevezésű leányvállalat, mely komplett olajhűtő és hőcserélő rendszereket kínál helyi és mobil alkalmazásokra. A cégcsoport 2012-ben vette fel az R+L Hydraulics GmbH nevet.

Ez a 3 márka együttesen minden igényt kielégítő termékpalettát tud felmutatni, melynél a hangsúly a biztonságon, a tartósságon, és az abszolút megbízhatóságon van.

http://www.rl-hydraulics.com
  • Ajánlatkérés