Szűréstechnika

Tudjon meg mindent a szűréstechnikáról

A hidraulikus rendszerek meghibásodásának 70-80 % a nem megfelelő minőségű olaj következtében történik. Emiatt a szűrőkre kiemelten fontos szerep hárul, hogy garantálni tudják a rendszer tökéletes működését és megbízhatóságát. A legjobb példa a folyadékra úgy tekinteni, mint az emberi testben a vérre, berendezéseinkben a folyadékok ugyanezt a szerepet látják el, emiatt ezek tisztasága és élettartama kritikus.

A szűrők hivatottak

  • a túlságosan nagyméretű szennyeződéseket eltávolítani.
  • hődisszipációban vesznek részt.
  • megnövelik a gép élettartamát (hosszabb élettartam, kevesebb csere, idő és költség megtakarítás).

Bővebben

A 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia eredményei és pályamunkái

A győri Széchenyi István Egyetemen  2021. április 22-24. között – a járványhelyzet miatt idén a virtuális térben – került megrendezésre a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia, melyen a mérnöki tudományok valamennyi ága képviseltette magát. A konferenciának mi is támogatói és zsűritagjai voltunk.

Bővebben

ÚJ TERMÉK A HAWE PALETTÁJÁN!

Újdonság a HAWE termékpalettáján!

A dupla dugattyúelem, azaz a DMPE

A DMPE egy szakértők által kifejlesztett és szabadalmaztatott nagynyomású kompakt hidraulikus szivattyúelem, mely gyors működésre és erőteljes munkalöketre képes. A hidraulikus szerszámoknak, például krimpelő, fogó, vágószerszámoknak vagy lyukasztást végző eszközöknek a lehető legkisebbnek kell lenniük, hogy könnyen kezelhetők legyenek a felhasználás helyén, ugyanakkor óriási erőt kell kifejteniük a működéshez.

Bővebben