Tevékenységeink

Gépgyártás

A mérnöki tudáson alapuló egyedi gépgyártás meghatározóvá válásával teljes körű szolgáltatást nyújtunk partnereinknek egy ötlet létrejöttétől egészen a megvalósításig. A megoldandó feladatokra kihívásként, lehetőségként tekintünk, minden esetben törekszünk a legtökéletesebb műszaki megoldások kialakítására. Az elmúlt 25 év alatt több, mint 500 egyedi gépgyártási projektünk valósult meg.

Bővebben

Kutatás, fejlesztés

Partnereinkkel együttműködve folyamatosan új és innovatív technológiai megoldások megvalósításán dolgozunk. Kutatási, fejlesztési tevékenységünk középpontjában olyan gépipari, autóipari fejlesztések állnak, melyek teljesen új vagy továbbfejlesztett technológiai megoldások révén fokozzák partnereink versenyképességét, segítik a gazdaságosabb működést, energiatakarékosan működő rendszerek a lehető legalacsonyabb károsanyag kibocsátással.

CNC technológia, forgácsolás

Saját tervezésű alkatrészeink forgácsolása mellett vállaljuk más cégek alkatrészeinek készre gyártását. Az átadott rajzi dokumentáció vagy mintadarab alapján az alapanyag beszerzéstől a késztermék átadásig elvégezzük a gyártási folyamatot. Az elkészült alkatrészeket igény szerint mérőlaborunk által készített bemérési jegyzőkönyvvel szállítjuk.

Hidraulikus rendszerek, tápegységek, munkahengerek

Az általunk gyártott hidraulikus tápegységek prémium kategóriájú építőelemekből összeállított szabványos vagy egyedi rendszerek, melyek felhasználhatóak az ipar minden területén. A legoptimálisabb megoldásokat valósítjuk meg, melynek fő szempontjai az energiatakarékos üzemmód, a zajszegény működés és a környezetbarát technológiák alkalmazása.

Bővebben

Szervíz, karbantartás

Cégünk fejlett diagnosztikai rendszerekkel felszerelt, képzett szerviz csapata gyorsan és hatékonyan működik közre az állapotfigyelés, hibakeresés, karbantartás és hibaelhárítás folyamataiban. Törekszünk állásidőt nem igénylő, bontás nélküli megoldások alkalmazására, hogy a nem tervezett munkaidő kiesés mindig a legminimálisabb legyen. A helyszíni javítások során a mért paramétereket ellenőrizzük, elemezzük az optimális teljesítmény beállítása érdekében. A pót- és cserealkatrészeket raktárról vagy rövid határidővel biztosítjuk.

Gépész-villamostervezés

Vállaljuk széleskörű ipari tervezési feladatok elvégzését. Mérnökeink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, de az általuk használt 3D-s szoftverek és a technológiák a legmodernebb piacvezetők fejlesztései. Tervezőink stabil, hosszú távon működőképes, megbízható konstrukciók kidolgozásával tudnak felelni az egyre komplexebb egyedi célgépeket kívánó versenyszféra kihívásaira. A tervezési feladatokat hatékonyan és gyorsan elvégezzük, megrendelőinkkel folyamatos konzultáció során alakítjuk ki a megfelelő konstrukciót, legyen szó egy meglévő eszköz átalakításáról vagy egy új készülék fejlesztéséről. A 3D-ben megtervezett szerkezetek gyártás előtti ellenőrzését mozgásszimuláció és virtuális szerelés segítségével valósítjuk meg.

Alkatrész kereskedelem

Értékesítési tevékenységünk alapja, hogy nemcsak az általunk gyártott gépekhez szerezzük be a legjobb minőségű építőelemeket, hanem partnereinknek is biztosítjuk ezek elérhetőségét. Számos multinacionális hidraulikus alkatrészgyártó világcég hazai képviseletét látjuk el, raktárunk termékeink nagy részének azonnali elérhetőségét biztosítja. Mérnök-értékesítő munkatársaink vevőinknek nemcsak alkatrészeket, hanem komplex megoldásokat kínálnak. Vevőközpontú üzletpolitikánk alappillérei a széles termékpaletta, a teljes körű kiszolgálás és az egyéni igényeknek való megfelelés.

Bővebben

Automatizálás

Az automatizálásban rejlő lehetőségek minden cég számára biztosítják a versenyképesség, valamint a termelési és forgalmi mutatók növekedését. Cégünk közel 100 automata gép tervezésének, építésének, utólagos automatizálásának tapasztalatával rendelkezik, mellyel igyekszünk garantálni jelenlegi és jövőbeli megbízóink elégedettségét.

Bővebben

PLC programozás

Elkészítjük, optimalizáljuk vagy módosítjuk egyedi és célgépek, gyártósorok vezérléseit, szoftvereit. Szoftveres hibakereséssel feltárjuk az eltéréseket, felhasználóbarát, informatív kezelőfelületek létrehozásával biztosítjuk a folyamatfelügyeletet és megkönnyítjük az irányítást. Meglévő gépek esetén javítani tudjuk a termelékenységet, akár a ciklusidő csökkentésével. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az ipar széles területén használt Omron, Siemens, AllanBradley termékek integrálásában és programozásában.

Műszaki tanácsadás

Munkatársaink kreativitása és több évtizedes munkatapasztalata lehetővé teszi számunkra, hogy a bennünket megkereső partnerek problémáira többféle megoldási javaslatot kínáljunk. Az előzetes tervek, elemzések alapján kialakított lehetőségek közül segítünk kiválasztani a minden szempontból legoptimálisabb megoldást a tervezés, a gyártás, az értékesítés és a szerviz területén is.

Diagnosztika

Az optimális teljesítmény eléréséhez szükséges paraméterek beállítását gépdiagnosztikai tevékenységgel végezzük el. Vállalunk állapotfelmérő diagnosztikát, hibakeresést és beállítást célzó diagnosztikát. Törekszünk állásidőt nem igénylő, bontás nélküli megoldások alkalmazására, hogy a nem tervezett munkaidő kiesés mindig a legminimálisabb legyen. Mérési eredményeinkről jegyzőkönyvet készítünk és a szükséges módosításokról árajánlatot dolgozunk ki.

Gépfelújítás

Vállajuk már meglévő gépek, gépsorok állapotfelmérés utáni felújítását, áttervezését, modernizálását, utólagos automatizálását a szükséges alkatrészek beszerzésével, cseréjével. Az egyedi igények szerinti felújítást követően nagyobb lesz a gép teljesítménye és megbízhatósága, a korábbihoz képest fejlettebb műszaki tartalom kialakításának eredménye egy üzembiztos berendezés, de költséghatékonyabb megvalósítással.

Ajánlatkérés