Hidraulika

Hidraulika

A hidraulika cégünk alaptevékenységei közé tartozik. A Jankovits Engineering közel 30 éve tervez és gyárt egyedi igények szerint kialakított hidraulikus tápegységeket, munkahengereket. Minden hidraulika projekt esetében kiemelt szempont az energiatakarékosság, a környezetbarát technológia és a megnövelt élettartam.

 

HIDRAULIKUS TÁPEGYSÉGEK

Méretét tekintve mini, közepes és nagy kategóriákba sorolható tápegységeket gyártunk, melyek készülhetnek előre gyártott, adott méretű, alumínium és lemeztartályos kivitelben, valamint a berendezés egyedi igényei szerint kialakított formában és méretben is. A hidraulikus tápegységek felszereltségét az általa működtetett gépi berendezés funkcionális és technológiai igénye határozza meg. A tápegységek technológia által meghatározott alapfelszereltségéhez tartozik a szivattyúegység, a szintjelző, a hőfokérzékelő, a szűrőegység eltömődésjelzővel, hűtőegység, a szelepblokk és a szelepek, valamint a működtetéshez szükséges villamos vezérlőegység. A tápegységek moduláris felépítése lehetővé teszi a kiegészítők utólagos beépítését, a hidraulikus szeleprendszer variálhatóságát. Prémium kategóriájú építőelemekből összeállított rendszereink mindig a legoptimálisabb megoldást nyújtják, egyedi kivitelű tápegység igény esetén lépjen kapcsolatba velünk mérnökeink megoldási javaslataiért.

 

HIDRAULIKUS MUNKAHENGEREK

Termékpalettánkon különféle ipari alkalmazásokhoz szükséges egyedi kialakítású és DIN/ISO szabvány szerint gyártott munkahengerek egyaránt szerepelnek. Az elmúlt közel három évtized tapasztalata alapján alakítottuk ki azt az alapmunkahengert, amit nagy megbízhatóság, magas élettartam és környezetbarát technológia jellemez. Olyan tömítésrendszereket alkalmazunk, melyek képesek hosszú távon biztosítani a szivárgásmentességet, ezáltal alacsony a környezetterhelésük. A további alkotóelemek – hónolt cső, keménykrómozott rúd, dugattyú- és rúdtömítések, csavarzatok, kereskedelemben kapható, szabványos méretű elemek – piacvezető gyártók termékei. Munkahengerek kiszállítás és beépítés előtt ciklusos járatási és nyomáspróbán esnek át a cég saját tervezésű és kivitelezésű végátvételi vizsgáló berendezésén, mely rögzíti a mért adatokat és igény szerint bizonylatot állít ki a vizsgálat végén. Cégünk nemcsak megtervezi és legyártja az egyedi vagy szabványos munkahengereket, hanem nyomon is követi működésüket. Esetleges meghibásodás esetén diagnosztizálja a hibát, majd javítja azt. A szervizmérnökeink korszerű technológiával vállalják meghibásodott munkahengerek diagnosztikáját, állapotfelmérését és javítását is.

Ha egyedi vagy szabványos, egy vagy több munkahengerre van szüksége, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, segítségére lesznek az alábbi területeken:

  • tervezés
  • gyártás
  • fejlesztés
  • diagnosztika, bevizsgálás, mérések
  • fejújítás
  • javítás (évente közel 1000 henger javítását végezzük a minitől a több tonnás hengerig)
  • egyéb szerviz
  • cégek teljes körű munkahenger menedzsmentje (egyedi azonosító, életút nyomon követés, konstrukció fejlesztés, rajzi dokumentáció, karbantartás, javítás, stb.)