Walterscheid csőcsavarzat

Walterscheid csőcsavarzatok továbbfejlesztve

Az EATON – Walterscheid csőcsatlakozók megbízható szivárgásmentes kialakítást kínálnak, nagy hajlítónyomatékkal és impulzusállósággal. Tervezési jellemzőik jóval túlmutatnak az egyszerű fémtömítésű vágógyűrűrendszereken és kivételes teljesítményt tesznek lehetővé sokféle alkalmazásban.

Az összeköttetés létrehozásának három különböző módjával teljes megoldást kínálunk minden csőszerelési igényhez, számos alkalmazási kihívást képesek vagyunk áthidalni.

A tervezési jellemzők lehetővé teszik az egyszerű, biztonságos és megismételhető kézi összeszerelést vagy elérhetőek nagy teljesítményű gépek, melyekkel még gyorsabbá és könnyebbé válik a folyamat. Egyedülálló Guardian Seal felületi bevonatuk nagy korrózióállóságot biztosít, anélkül hogy befolyásolná az összeszerelési szilárdságot.

Bővebben

ÚJ ÉS FORRADALMI ALTERNATíVA A HIDRAULIKÁBAN

„Az e-ahp elektrohidraulikus lineáris aktuátora egyesíti az elektromos (tiszta, karbantartást nem igénylő, könnyű csatlakoztatású) és a hidraulikus meghajtórendszerek (nagy erők, nagy sebesség) előnyeit. Úttörő termék a piacon!”

Christen Merkle /AHP vezérigazgató

 

Bővebben

Szűréstechnika

Tudjon meg mindent a szűréstechnikáról

A hidraulikus rendszerek meghibásodásának 70-80 % a nem megfelelő minőségű olaj következtében történik. Emiatt a szűrőkre kiemelten fontos szerep hárul, hogy garantálni tudják a rendszer tökéletes működését és megbízhatóságát. A legjobb példa a folyadékra úgy tekinteni, mint az emberi testben a vérre, berendezéseinkben a folyadékok ugyanezt a szerepet látják el, emiatt ezek tisztasága és élettartama kritikus.

A szűrők hivatottak

  • a túlságosan nagyméretű szennyeződéseket eltávolítani.
  • hődisszipációban vesznek részt.
  • megnövelik a gép élettartamát (hosszabb élettartam, kevesebb csere, idő és költség megtakarítás).

Bővebben