CSALÁDI NAP A 30 ÉVES JUBILEUM ALKALMÁBÓL

Immár harminc évet maga mögött tudó cégünk, a Jankovits Engineering Kft. mindig kiemelt módon törekedett a minőségi szolgáltatás nyújtására. Ennek azonban elengedhetetlen feltétele a jó munkaközösség, valamint a mindig szükséges lazítás munkaköri helyszínen kívül, amely biztosítja a stresszmentes és kiegyensúlyozott miliőt. Habár a pandémia ennek néhányszor gátat szabott, csapatunk ez évben megragadta az alkalmat, és sort kerített a jubileumi családi nap megszervezésére, nem is eredménytelenül.

 

Az esemény időpontja egy hétvégi napra, szeptember 10-re esett, melyre minden munkatársunk, valamint családtagjaik is meghívottak voltak. A szerencse úgy hozta, hogy ezen a szombaton kivételesen kedvezően alakultak a környezetei viszonyok és tökéletes kempingezős időjárást fogtunk ki, amiben egyszerre érvényesült az indián nyári napmeleg és a kora ősz hűvössége.

A program helyszínét idén az ásványrárói Part Camping biztosította, ahol cégünk munkatársai számtalan kikapcsolódási lehetőség közül válogathattak, kezdve a vízi evezéstől a kézműveskedésig. Ugyancsak említésre méltó a békés természeti zöld közeg, amely felejthetetlen kikapcsolódást nyújtott a zsúfolt munkahetek és a városi közeg után.

A találkozó túrakenuzással és hajókázással kezdődött. Tapasztalt túravezetőnk segítségével bepillantást nyerhettünk a Szigetköz sokszínű és gazdag élővilágába.

Lelkes és kreatív marketing managerünk kitűnő szervezésének hála a szórakozás nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek számára is garantált volt, így kivétel nélkül mindenki megtalálta a számára kedvező időtöltést.

A motorcsónak és- kenutúra kellően megalapozta a nagyszerű hangulatot és az ezt követő kültéri sportok, mint az íjászat vagy a fedett pályás csocsó és- biliárdasztal játékok is gyorsan népszerűvé váltak, nem beszélve a kicsik kedvencéről, a légvárról, mely megállás nélkül szolgált a gyerekek örömére. A művészetek kedvelői pedig külön lehetőséget kaptak az arcfestészetben rejlő szórakozás felfedezésére.  Csapatépítő tréningnek pedig keresve sem találhattunk volna jobb tevékenységet, mint a futballt, a röplabdázást, avagy a sárkányhajózást. A résztvevőknek emellett ebéd- és italfogyasztást is kínáltunk, ennek tetejében a programot megkoronázó helyben sütött kemencés pizza szintén mindenki számára biztosítva volt.

A nap sikeressége természetesen nem lett volna teljes a mindig támogató és kreatív teamünk elkötelezettsége nélkül, amely most is megmutatta, hogy nem az egyéni teljesítményt tartja szem előtt, hanem a jól működő és összehangolt csapatmunkát, amit mi egy még családbarátabb és zökkenőmentesebb munkahely létrehozásával igyekszünk segíteni és támogatni a jövőben is.

… MERT NÁLUNK AZ ÖTLET MŰKÖDIK.

 

 Jankovits Anna                                                                                                                             Gyakornok

 

Köszönjük az alábbi személyeknek és vállalkozásoknak, hogy hozzájárultak jubileumi családi napunk színvonalas megszervezéséhez:

Böősi Gábor – helyszín, ételek, italok, evezés, sárkányhajózás és minden amire szükségünk volt egy tökéletes nap eltöltéséhez

Part Camping Ásványráró  I  Honlap: https://partcamping.hu/

Böősi József – motoros hajózás

Vas Géza – ugrálóvár   I  Honlap: http://www.vaslegvarak.hu/

Iliés Teofil –  arcfestés, kézműveskedés  I  Honlap: https://profirendezveny.com/

Balogh László – íjászat  I  Szigetközi Hagyományőrző és Íjász Egyesület