Bemutatjuk új beszállító partnerünket

Az új „H” – vagyis a szűréstechnika új generációja

 

Know-how és tapasztalat 1958 óta. A 3 generációs családi vállalkozás ma már 5 kontinens 21 helyszínén 3500 munkatársán keresztül képviseli az innovatív technológiákat és a működési kiválóságot a szűréstechnika területén.

Partnereiknek csúcsminőséget nyújtanak  a fejlesztés, a gyártás és az értékesítés területén egyaránt. Stratégiailag elhelyezett telephelyeik biztosítják a piac és az ügyfelek optimális közelségét és a gyors reagálás lehetőségét világszerte.

A legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő csúcsminőségű szűrők és szűrőelemek teljes termékválasztékát kínálják széles körű felhasználásra kezdve a hidraulika folyadékok szűrésétől, az ipari folyadékok, gázok, kenőolajok szűrésén át. A széles portfólió optimális működési feltételeket biztosít a teljes életciklus során.  Globális értékesítési és szerviz hálózatuk előnye a bármikor gyorsan elérhető szakértői segítség.

 Az ISO 9001, IATF 16949 és ISO 14001 szerinti tanúsítványaikkal megteremtették az alapot a folyamat- és megoldásorientált együttműködéshez ügyfeleinkkel.

A Hengst 2021-ben felvásárolta a Bosch Rexroth hidraulikus szűrési üzletágát, az akvizíció magában foglalta a Bosch Rexroth korábbi telephelyét a németországi Ketsch-ben.  A hidraulikus szűrőüzletágon kívül több, mint 40 ipari tulajdonjog is átadásra került. A Bosch Rexroth komplett szűrőket és szűrőelemeket fejlesztett és gyártott ipari és mobil hidraulikus alkalmazásokhoz, ezt a tevékenységet folytatja tovább illetve bővíti folyamatosan a Hengst és portfóliójuk most már teljesen lefedi a hidraulika ágazatát is.

 

A Jankovits Engineering Kft. 2023 márciusától látja el a Hengst képviseletét teljes körű szerződött kompetencia partnerként.

Miért minket válasszon, ha szűrőkre vagy szűrőelemekre van szüksége?

 • több, mint 30 éves tapasztalatunk van a szűréstechnikában
 • a szűrők és szűrőelemek teljes termékválasztékát megtalálja nálunk
 • mérnök értékesítő munkatársaink nemcsak termékeket értékesítenek, hanem segítenek a szükséges típusok kiválasztásában
 • a termékek egy részét azonnal, raktárról tudjuk biztosítani
 • munkatársaink a diagnosztikában, szervizelésben és javításban is tanácsot tudnak adni, segítséget tudnak nyújtani

Velünk minden szűrési igényhez megtalálja a megfelelő megoldást

A Hengst kiterjedt szűrőportfóliója optimális működési feltételeket biztosít a teljes életciklus során. Csakúgy, mint az összes többi terméke és megoldása esetében, a Hengst garantálja, hogy szűrőik megfelelnek minden nemzetközi szabványnak és előírásnak.

Biztosítják a munkaközeg és a kenőanyag optimális szűrése révén a rendszerben illetve gépekben található elemek védelmét, növelve a rendelkezésre állási időt és élettartamot. A teljes körű szűréstechnikai portfólióval rendelkező Hengst egy új szűrőanyagot (PURE POWER) fejlesztett ki. A fejlesztések középpontjában az előző szériás szűrőelemekhez képest a szennyeződésfelvételi képesség növelése állt. Ez a fejlesztés lehetővé teszi a csereintervallumok növelését, illetve csökkenti a karbantartási és anyagköltségeket, valamint minimalizálja a hulladékmegsemmisítéssel együtt járó kiadásokat és feladatokat.

A PURE POWER szűrőelemek akár 50 százalékkal több szennyezőanyagot is képesek felvenni azonos leválasztási fok és alacsony nyomásesés mellett. Minden szűrőelem tartalmaz egy antisztatikus réteget, amely lehetővé teszi az elektrosztatikus feltöltődés és kisülés kockázatának csökkentését a szűrőkben.

A HENGST globális értékesítési és szerviz hálózatának részeként rövid határidővel tudunk Önnek szakértői tanácsokat adni.

Keressen bennünket!

 

A HENGST hidraulikus szűrőinek és szűrőelemeinek teljes termékpalettáját kínáljuk:

 • szívóági szűrők
 • nyomóági szűrők
 • visszafolyóági szűrők
 • duplex szűrők
 • légszűrők
 • szenzorok
 • mérőrendszerek
 • egyéb kiegészítők

Hengst hidraulikus szűrők termékpaletta >>

 

Egy igazi különlegesség – a ciklonhatás a nagyobb hatékonyságért

A speciális kialakítású szűrőházak a szűrés hatékonyságát növelik, hiszen a házba beáramló munkafolyadékban lévő szennyeződések a centrifugális erő hatására a szűrőbetét körül, egy spirális pályán haladva a ház aljára rakódnak. Ez a ciklonhatás eredményezi azt, hogy a nehezebb, nagyobb szennyeződések nem tömítik el a szűrőbetétet, és lerakódnak a ház aljában kialakított fészekbe, ahol beépített mágnesekkel tovább lehet növelni a hatékonyságot.

 

Letölthető katalógusok

Hengst hidraulikus szűrők termékpaletta>>

Hengst termékprogram 2023>>

Hengst részletes termékismertető>>

Hengst hidraulika tápegység >>

Szűrőkiválasztó program>>

https://www.hengst.com/en/industries/hydraulic/

https://www.hengst.com/en/products/hydraulic-filter/

https://www.hengst.com/en/products/hydraulic-filter/cyclone-effect/

 

 

Bővebb információkért, tanácsadásért, árajánlatért keresse mérnök – értékesítő kollégáinkat ITT!