Danfoss Gold Partnerek lettünk!

A Danfoss céggel és elődeivel több, mint húsz éves munkakapcsolat fűzi össze a Jankovits Engineering Kft-t. A kiemelt partnerprogrammal cégünk előnyökhöz, bónuszokhoz jut, melyeket az összehangolt és jól kivitelezett üzleti tervek végrehajtásával, a piacon való aktív részvétellel, üzleti növekedéssel, a partnerek elégedettségi mutatójának növekedésével érdemeltünk ki.

A Danfoss Gold Partner minősítéssel a Danfoss számos lehetőséget biztosít a partneri kör bővítéséhez: kiállításokon, kiemelt eseményeken való részvétel, személyre szabott tárgyalásokkal, egy elkötelezett és támogató szakértői háttérrel, és természetesen ösztönző bónuszokkal honorálják a befektetett munkát.

 

 

 

Honnan indultunk és merre haladunk…

 

Az első szerződéskötés a Danfoss elődjével, az Eaton hidraulika üzletágával már több évtizedes múltra tekint vissza, ugyanis 2006-ban, az akkor még Jankovits István által vezetett cég szerződött a nemzetközileg is elismert vállalattal.

 

Szerződéskötés az Eaton-nal. 2006.

Az üzleti kapcsolat már 1997-től elkezdődött, amely stabil alapot képezett a későbbi szerződés kötéshez. A Jankovits  Engineering, korábban Jankovits Hidraulika elkezdhette értékesíteni és felhasználni saját hidraulikus rendszereihez és gépeihez a Vickers termékcsoportokat. A Vickers 1999-ben csatlakozott  a cégcsoporthoz, így már cégünk is beépíthette a jó minőségű alkatrészeket világcégek magyarországi nagyvállalatai, mint például az Alcoa, és a Sapa részére készített gépekbe. Már itt elkezdődött a megbízható műszaki háttérrel, versenyképes árakkal, egyedi kedvezményekkel a gold partnerség felé vezető út. 2012-ben el is látogattak hozzánk, amelyről egy videó felvétel is készült.:

 

 

Termékpalettánk a Danfossal karöltve

 

A főbb termékcsoportok, amikkel elindultunk kezdetben, azok a szelepek, szivattyúk, később pedig a csavarzatok.

A vállalat  hatalmasat nőtt a csavarzatokat gyártó Walterscheid cég felvásárlásával, majd a tömlőt és a fegyverzetet gyártó Aeroquip céggel kiegészülve.

Az Eaton hidraulika üzletágának felvásárlását követően a Danfoss Power Solutions átnevezte a Walterscheid csőszerelvény-sorozatot Waltech-re. A Waltech név jobban illeszkedik a sorozathoz tartozó három csatlakozási rendszerhez: Walpro®, Walring™ és Walform®. A Danfoss Waltech csőszerelvény-sorozata szivárgásmentes kialakítással, nagy hajlítási és impulzusállósággal, valamint számos kézi és gépi összeszerelési lehetőséggel rendelkezik. Az eredeti berendezés gyártók (OEM) és a végfelhasználók a rendszer gyors, egyszerű összeszerelésére és megbízható teljesítményére, valamint számos szolgáltatásra támaszkodnak, amelyek segítenek a sikeres projekteredmények elérésében. A Waltech rendszert hidraulikus és folyadékszállító alkalmazásokban használják a mezőgazdaságban, az építőiparban, a gyártásban, a szállításban és más iparágakban.

                                                                     Waltech

 

Az Aeroquip már több, mint 80 éve a versenyzés szerelmeseinek első számú választása világszerte. Az Aeroquip nagyteljesítményű versenytömlői kiválóan működnek együtt a nagy teljesítményű szerelvényekkel és adapterekkel, hiszen a tömlők úgy lettek kialakítva, hogy csúcsteljesítményt és tartósságot biztosítsanak még a versenyzés terén is.

  • A rendszert úgy tervezték, hogy meghosszabbítja a tömlőszerelvény élettartamát
  • Növeli az üzemidőt a kritikus műveletekben
  • Kiemelkedően tartós

 

           

                                                Aeroquip tömlő szerelvények

 

 

  1. júniusában a Danfoss hivatalosan lezárta az Eaton hidraulika üzletágának 3,3 milliárd dolláros (körülbelül 3 milliárd eurós) felvásárlását, miután megerősítették az összes szükséges hatósági jóváhagyást és a lezárási feltételeket. A lépéssel a Danfoss csoport mérete harmadával nőtt, és így a mobil ipari hidraulika területén globálisan vezető szerepet tölt be.

A mobil hidraulika több mint 50 éve a Danfoss egyik legfontosabb és legsikeresebb üzlete. A hidraulika üzletág felvásárlása a Danfoss növekedési stratégiájának létfontosságú eleme. A hidraulika üzletágat egyesítik a Danfoss Power Solutions üzleti szegmenssel, amely hozzávetőleg 10 000 alkalmazottal bővül világszerte, és 1,8 milliárd USD-t (körülbelül 1,5 milliárd eurót) tesz ki a 2020-as globális értékesítésből. A két szervezet egyesítése megduplázza a Danfoss Power Solutions méretét, és kétszeresére növeli innovációs kapacitását.

 

További termékek a palettánkon

A gyorscsatlakozókat gyártó Hansen & Gromelle cég és a szivattyúkat gyártó Hydrokraft is csatlakozott a Danfoss palettájához, így a Jankovits ezekkel a temékekkel is erősíti ügyfeleit.

 

Hansen & Gromelle

Amióta Fred Hansen 1915-ben feltalálta a gyorskioldó tengelykapcsolót, a  Hansen név egyet jelent azzal, hogy új iparági  szabványokat állított fel a folyadékszállítás terén, és ezzel világszerte hírnevet szerzett  teljesítményével, rugalmasságával és megbízhatóságával. A Danfoss Hansen gyorscsatlakozóinak innovatív kialakítása nagyobb áramlási  sebességet és optimalizált áramlási útvonalat tesz lehetővé, ami csökkenti a nyomásesést  és növeli a rendszer általános hatékonyságát. Ez viszont csökkenti az alkalmazások  energiafogyasztását, csökkenti a rendszer helyét és súlyát, valamint csökkenti az alkatrészek kopását és elhasználódását, ami végső soron az üzemanyag-fogyasztás és a fenntartási költségek csökkenéséhez vezet.

A Danfoss Hansen gyorscsatlakozók alapfelszereltségként Dura-Kote™ bevonattal vannak felszerelve, amely kivételes korrózióvédelmet biztosít, akár 1000 órán keresztül megakadályozza a vörösrozsda kialakulását, így meghosszabbítja élettartamukat és csökkenti a karbantartási igényeket.​

Az új Danfoss Hansen termékcsalád számos lehetőséget kínál ügyfeleink számára. A rendelkezésre álló anyagok és méretek széles választékával, valamint az optimalizált tömítési megoldásokkal párosulva tengelykapcsolóink ​​nagymértékben testre szabhatók egy adott alkalmazás teljesítmény- és költségigényei alapján.

                                                   Hansen & Gromelle

 

Hydrokraft® nyitott rendszerű dugattyús szivattyúk

Az igényes ipari alkalmazásokban való kitűnésre tervezett Hydrokraft nyitott áramkörű dugattyús szivattyúk változó és rögzített lökettérfogattal, moduláris felépítéssel és rugalmas rögzítési lehetőségekkel rendelkeznek. A Hydrokraft dugattyús szivattyúkat olyan nehéz alkalmazásokhoz használják, mint például az elsődleges fémek erőgépei, tengeri daruk és tolómotorok.

 

A szivattyúk robusztus házba vannak szerelve, ami növeli a szivattyú tartósságát és csökkenti a működési zajt. Feszítőrúd kialakításuk szintén hozzájárul a csendesebb működéshez.

                                                         Hydrokraft®

 

Char-Lynn® motorok

A legszélesebb orbit motor portfólió nagy igénybevételű alkalmazásokhoz

A Danfoss Char-Lynn® motorok rendkívül tartósak, kompaktak és hatalmas teljesítménysűrűséggel rendelkeznek. A mezőgazdasági és építőipari berendezésektől az élelmiszer-feldolgozó üzemekig és még sok másig megbízható, folyamatos működést biztosítanak igényes környezetben.

                                                                             Char-Lynn® motorok

 

Kapcsolódó bejegyzések: