Ismételten elnyertük a „Megbízható Munkaadó” kitüntető címet

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) éves taggyűlésének keretében vehette át cégünk immár harmadszorra a „Megbízható Munkaadó 2023/24“elismerő címet. A díjjal olyan vállalatokat jutalmaznak, amelyek példaértékű és megbízható módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről.

A kitüntető okleveleket Sávos András a DUIHK elnöke és dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter adták át. Az idei évben 33 vállalat pályázatát bírálták el pozitívan.

Annak a cégnek, amely 2 évre megkapja a címviselés jogát, nagyon komplex kritérium rendszernek kell megfelelnie. Olyan fontos területeken kell beszámolni az alkalmazott irányelvekről és a gyakorlatról, mint a javadalmazás, szociális juttatások köre, egészségvédelem és munkakörülmények, képzési és továbbképzési lehetőségek, utánpótlás nevelés, együttműködés az oktatási intézményekkel, szakmai fejlődési lehetőségek, vezetőfejlesztés, vállalaton belüli kommunikáció, toborzás, onboarding, stb. A díj mindig csupán két évre szól, így a vállalatok a fenntartható fejlődésre és a folyamatos törődésre vannak ösztönözve a munkavállalók érdekében.

Köszönjük az elismerést és a bizalmat!

 

További információk a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (DUIHK) honlapján:

https://www.ahkungarn.hu/hu/megbizhatomunkaado