Kiállítóként az Inspiring Hungary nemzetközi konferencián

Köszönjük a HIPA-nak (Nemzeti Befektetési Ügynökség) és az AmCham-nak (American Chamber of Commerce in Hungary), hogy kiállítóként részesei lehettünk az  INSPIRING HUNGARY konferenciának és a rendezvényt megelőző napon fogadhattuk cégünknél a meghívott nemzetközi újságírók csapatának egy részét. Örömmel mutatkoztunk be az Audi, mint multinacionális vállalat mellett mint hazai, folyamatosan fejlődő KKV.

A Pesti Vigadóban megrendezésre kerülő Inspiring Hungary célja az volt, hogy bemutassa hazánkat mint Európa egyik legjobban teljesítő gazdaságát és rávilágítson az innovatív iparágainkban rejlő lehetőségekre. A beszélgetések, kerekasztalok és workshopok során olyan miniszterek, vezérigazgatók, nemzetközi és hazai szakértők osztották meg gondolataikat és tapasztalataikat, mint Nicolas Sarkozy, Matolcsy György (Magyar Nemzeti Bank elnöke), Szijjártó Péter (külgazdasági és külügyminiszter), Melanie Seymour (Head of Global Client Services, Head of BlackRock Budapest), Dominique Carouge (Executive Vice President, Business Transformation, Sanofi).

A konferencia lehetőséget adott arra, hogy találkozzanak az ország legfontosabb gazdasági szereplői, kibővítsék a hálózatokat és új lehetőségeket fedezzenek fel az autóipar, az elektronika, az élettudományok és az élelmiszeripar, valamint a pénzügyi és üzleti szolgáltatások területén.

További információkat a rendezvény hivatalos honlapján találnak ill. a beszélgetéseket visszanézhetik az alábbi videón.

https://inspiringhungary.com/

https://inspiringhungary.com/videos/

Röviden tudósított az eseményről a Győr+ tv is, az itt nézhető meg:

Európában is tényező a győri cég