Tájékoztató a koronavírus miatt életbe lépett változásokról

Tisztelt Partnereink!

A hazai koronavírus helyzettel összefüggésben dolgozóink és partnereink egészségének védelme érdekében a Jankovits Engineering Kft. a mai naptól a következő intézkedéseket hozta:

A személyes kiszolgálást és a készpénzes vásárlást átmeneti ideig szüneteltetjük, rendeléseiket értékesítő kollégáink telefonon és e-mailben fogadják vagy az alábbi központi elérhetőségeken érnek el bennünket:

Tel.: 96/512 060

E-mail: jankovits@jankovits.hu

Készleten lévő termékeinket jelenleg a szokásos módon futárszolgálatokkal küldjük Önöknek.

Szerelési, javítási megbízásainkat telephelyünkön belül zavartalanul végezzük. Az áruk ki- és beszállítását ügyfeleinkkel egyeztetve biztosítjuk. Mérnök kollégáink elektronikus formában a továbbiakban is állnak ügyfeleink rendelkezésére. Személyes találkozóra külön egyeztetés után van lehetőség.

Az irodai dolgozók létszámát a telephelyen csökkentettük, munkatársaink egy része az otthoni munkavégzésre állt át. Online és telefonos elérhetőségeink továbbra is biztosítottak.

Telephelyünkön az árukiadást és áruátvételt a következőképpen szerveztük át:

Az cég épületébe csak munkatársaink léphetnek.

Az érkező és feladott csomagokat hátul az „Áruátvétel” területén az erre kijelölt munkatársaink adják- ill. veszik át.

Az elkövetkezendő időszakban bekövetkező változásokról folyamatosan tájékoztatjuk Önöket, és a jelenlegi helyzetben is megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy ez a nehéz időszak minél rövidebb legyen.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!