Az ötlet már 25 éve működik!

Jubileumi évünk programsorozatának csúcspontjaként tekintünk a Richter-teremben szeptember 22-én megtartott rendezvényünkre, melyen együtt ünnepeltünk hazai és külföldi partnereinkkel, a győri közélet ismert személyiségeivel és munkatársainkkal.

Hogy hogyan is lett a ménfőcsanaki családi házból induló 2 fős cégből ma már a győri ipari parkban működő 65 fős középvállalat, arra álljon itt Jankovits István ügyvezető köszöntőjének néhány részlete, mely a 25 éves évfordulóra megjelent fotóalbum előszava is egyben:

„Vállalkozásunk, a Jankovits Hidraulika, a mai nevén Jankovits Engineering negyedszázados története szinte összeforrt a családunk életével. Az évforduló késztet arra, hogy feltegyek magamnak néhány kérdést: Honnan jött a szándék, hogy 1992-ben közel ötven évesen vállalkozni kezdjek? Miből táplálkozott a bátorságom, hogy 26 ezer forinttal a zsebemben azt mondjam – belevágok! Miért fogadta el a feleségem és a két gyermekem, hogy a biztos munkahely után esetleg a bizonytalanság érzésével kell tovább élnünk? Ahogy a válaszokat igyekszem összerakni, kirajzolódik a kép. Eljött az alkalmas pillanat, adódott a lehetőség. Megéreztem, hogy van elég tudásom, tapasztalatom, és megláttam a kínálkozó piaci rést. 25 év távlatából azt mondom, nagy merészség volt, de kockázat nélkül nincs vállalkozás. Ezt akkor nem mérlegeltem, hanem a belső megérzéseimre hallgattam…”

A köszöntő folytatása elolvasható és a fotóalbum letölthető a lent csatolt linkről.

Az ünnepségen tartott beszédében Dr. Jankovits Richárd a családon kívül köszönetet mondott jelenlegi és volt munkatársainak és természetesen Önöknek kedves partnereink, hisz e nélkül a hármas egység nélkül nem lehetnénk most ott, ahol vagyunk. Az est ajándék koncertekkel zárult, melyen St. Martin bűvölte el a hallgatóságot és Dániel Balázs boogie-woogie triója varázsolt fergeteges hangulatot.

Köszönjük mindenkinek, aki személyesen velünk ünnepelt, akik pedig nem lehettek ott, azoknak összeállítottunk egy fénykép galériát és filmanyagot az eseményről, fogadják szeretettel.