HIDROAKKUMULÁTOROK SZERVIZELÉSE A JANKOVITSNÁL

Hibátlan működés, megbízhatóság és hosszabb élettartam

Amikor hidroakkumulátorokról van szó, a megbízhatóság és a hosszú élettartam, alapvető fontosságúak mindenki számára az üzemeltetés során.  Éppen ezért a rendszeres ellenőrzésük, karbantartásuk és szervizelésük az egyik legfontosabb tényező ahhoz, hogy mindig maximális teljesítményt tudják nyújtani és hosszabb élettartamot biztosítsanak. A megfelelő üzemeltetése, helyes beállítása jelentősen növelheti az üzembiztonságot és gép rendelkezésre állást.

A hidroakkumulátorok olyan eszközök, amelyek nagyon fontos szerepet töltenek be a hidraulika rendszerben. Ezek a rendszerek gyakran nagy nyomásnak vannak kitéve, és intenzív terhelés alatt vannak. Emiatt a hidroakkumulátorok hibái elkerülhetetlenek, ha nem megfelelően vannak karbantartva és ellenőrizve. A hibák és meghibásodások a vállalat termelékenységét nagy mértékben tudják befolyásolni. Ezeket a rendszereket időszakosan ellenőrizni kell és szükséges is.

A hidroakkumulátorok szervize lehetővé teszi az esetleges hibák korai észlelését és javítását, ezzel minimalizálva a leállásokat és a termelési veszteségeket. Tehát a rendszeres szervizelés hosszabb élettartamot biztosít az akkumulátorok számára, ezáltal pedig csökkenti a hosszú távú költségeket a cégek számára.

A hidroakkumulátor szerviz folyamata

A hidroakkumulátorok szervizelése összetett folyamat, amit jól képzett szakembereink végeznek el, nagy körültekintéssel. A szervizelés során általában a következő lépések történnek:

  • Vizsgálat és diagnosztika: Kollégáink alaposan megvizsgálják a hidroakkumulátort, hogy azonosítsák az esetleges hibákat és problémákat. Ez magában foglalja a nyomásellenőrzést, a szivárgások vizsgálatát és egyéb kritikus tényezők ellenőrzését.
  • Tisztítás és karbantartás: A diagnosztika után a megfelelő tisztítás és karbantartás következik. Ezen lépés során eltávolítják a lerakódásokat és a szennyeződéseket, amelyek befolyásolhatják a hidroakkumulátor teljesítményét.
  • Cserére szoruló alkatrészek kicserélése: Ha szükséges, akkor kollégáink kicserélik az elhasználódott vagy meghibásodott, tömítéseket, gumizsákot és alkatrészeket. Ez biztosítja, hogy a hidroakkumulátor biztosan megbízhatóan működjön a szervizelést követően is.
  • Nyomás és teljesítmény ellenőrzése: Végezetül pedig feltöltjük az akkumulátort a megfelelő nyomás értéke, a megfelelő működés érdekében. Az akkumulátor töltöttsége függ a felhasználási környezettől.
Szerviz munkálatok a Jankovitsnál

Miért épp a Jankovits szerviz szolgáltatása?

A hidroakkumulátorok szervizelése egy olyan műveletet, amelyet csak megbízható és tapasztalt szakembereknek szabad elvégezni. Cégünk már több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon, a hidraulikus rendszerek széles területén. Szakképzett kollégáink nagy odafigyeléssel és több éves gyakorlattal végzik a szervizelést.

Elérhető előnyeink és szolgáltatásaink:

  • Hidroakkumulátorok töltése akár 250 bar-ig
  • Alkalmazásról, üzemeltetésről szaktanácsadást biztosítunk
  • Akár helyszíni szerivzelést is vállalunk
  • Szakszerű, precíz és gyors szerelés
Hidroakkumulátor nitrogénnel való feltöltése
Nyomás ellenőrzése az akkumulátorban

A hidroakkumulátorok szervizelése létfontosságú a hidraulikus rendszerek hatékony működéséhez és a munkahelyi biztonság fenntartásához. A szervízzel kapcsolatos további információkért és tájékoztatásért keresse értékesítő kollégáinkat ITT!