SZAKMAI NAP 2023

Idén már második alkalommal került megrendezésre cégünknél szakmai nap. A mostani rendezvényünket a Német-Magyar Tudásközponttal közösen szervezve tartottuk meg és ismételten egy tartalmas és színvonalas napot tudhatunk magunk mögött.

Az őszi szakmai napunk fő témája a hatékonyságnövelés volt a gyártástechnológia innovációjának segítségével. A nap folyamán ebben a témában folytak érdekesebbnél érdekesebb előadások a témában jártas kollégáink által, valamint egy külső szakértő előadó segítségével. Többek között szó volt a célgépépítési projektek fázisairól és folyamatairól és gépbiztonsági megoldásokról, valamint a sokakat érintő mesterséges intelligenciáról, automatizálásról és robottechnikáról is.

A magas színvonalú előadásokat követően vendégeinknek alkalmuk nyílt meglátogatni csarnokainkat és betekintést nyerniük a nálunk zajló munkafolyamatokba is. Végül pedig a csarnok látogatást egy rövid gépbemutatóval zártuk, amelynek keretein belül a cégek képviselőinek lehetőségük volt megtekinteni egy már általunk gyártott tesztberendezés működését. A hosszú és tartalmas szakmai nap után egy kellemes büféebéddel és kötetlen beszélgetéssel zártuk a napot.

Reméljük, hogy a hozzánk ellátogatók is ugyanolyan jól érezték magukat, mint mi, ezen a kiemelkedő napon. Külön köszönjük a Német – Magyar Tudástérnek a szervezésben nyújtott segítségüket és köszönjük minden kollégánknak a szakmai hozzáértésüket, amellyel tovább emelték a rendezvény színvonalát.

Reméljük, hogy a jövőben is folytathatjuk szakmai napjaink hagyományát és még több kiváló rendezvényt szervezhetünk partnereink és kollégáink számára.